Op zoek naar een opleiding of naar informatie? Geef hier je zoekterm in.

ICT@home

Photoshop @home Deel 1

Photoshop @home Deel 1

Duik in de boeiende wereld van de digitale beeldbewerking vanuit het comfort van je eigen huis met onze cursus Photoshop Deel 1 in afstandsonderwijs! Of je nu een absolute beginner bent die nog nooit Photoshop heeft gebruikt, of een zelflerende hobbyist die zijn vaardigheden wil aanscherpen, deze cursus biedt een toegankelijke en flexibele manier om de fundamentele tools en technieken van Photoshop te leren.

Via het interactieve online leerplatform (google classroom) krijg je toegang tot boeiende lesmaterialen, instructievideo's en praktische oefeningen die zijn ontworpen om je stap voor stap door het leerproces te begeleiden. Leer in je eigen tempo en op je eigen schema, met de mogelijkheid om te oefenen en te experimenteren terwijl je de basisprincipes van digitale beeldbewerking onder de knie krijgt.

Een greep uit de onderwerpen die aan bod komen: selectiemethodes; werken met lagen, stijlen en maskers; klonen en retoucheren van afbeeldingen, afbeeldingen en tekst combineren, werken met filters… 

Onze ervaren docent staat klaar om je te ondersteunen en te begeleiden via online meetings en het geven van feedback op je werk. Of je nu vragen hebt, feedback nodig hebt of gewoon geïnspireerd wilt worden, we zijn hier om je te helpen op elke stap van je reis naar Photoshop-vaardigheid. 

Schrijf je vandaag nog in en begin je reis naar digitale beeldbewerkingsvaardigheid met onze cursus Photoshop @home deel 1 

Je kan voor deze cursus inschrijven tot eind februari 2025!

Wanneer je vroeger klaar bent dan de einddatum kan je je certificaat reeds ontvangen en kan je doorstromen naar een meer gevorderde cursus nog tijdens hetzelfde schooljaar! 

De officiële benaming van deze cursus 'Start to Create'.

Deze opleiding omvat:
Duur opleiding 60lt
Prijs € 90
Cursusmateriaal- en/of ondersteunend lesmateriaal € 5
Opleidingscheques Ja
Lesdata
Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lokaal Afstandsonderwijs Meer info Inschrijven
Vestiging: Dag: Tijdstip: Van:

9/09/2024
instappen tot
28/02/2025

Tot: 30/05/2025 Lokaal: Afstandsonderwijs:ja Inschrijven