Op zoek naar een opleiding of naar informatie? Geef hier je zoekterm in.

Office kent geen geheimen meer!

Excel 2@home

Excel 2@home

Klaar om je Excel-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen vanuit het comfort van je eigen huis? Dan is onze cursus Excel @Home Deel 2 precies wat je nodig hebt!

Na het succesvol afronden van Excel @Home Deel 1 ben je klaar voor de volgende stap in je Excel-reis. In Deel 2 zullen we dieper ingaan op geavanceerde functies en technieken die je helpen om nog meer uit Excel te halen.

Van complexe formules en functies tot gegevensanalyse en visualisatie, deze cursus biedt een diepgaande verkenning van de mogelijkheden van Excel. Onze deskundige docent zal je begeleiden door middel van praktische voorbeelden, hands-on oefeningen en boeiende projecten, waardoor je de vaardigheden en het zelfvertrouwen opbouwt om Excel effectief te gebruiken voor een breed scala aan taken en projecten.

Of je nu je carrière wilt bevorderen, je productiviteit wilt verhogen of gewoon je Excel-vaardigheden wilt verfijnen, Excel @Home Deel 2 staat klaar om je te helpen je doelen te bereiken. Schrijf je zeker in en ontdek wat je allemaal kunt bereiken met Excel!"

Je kan voor deze cursus inschrijven tot eind februari 2025!

Wanneer je vroeger klaar bent dan de einddatum kan je je certificaat reeds ontvangen! 
Op die manier kan je eigenlijk reeds starten met excel 2@ home nadat je deel 1 hebt afgewerkt en dit in hetzelfde schooljaar. 

De officiële benaming van deze cursus is 'Functies automatiseren'.  

 

 

Deze opleiding omvat:
Duur opleiding 60lt
Prijs € 90
Cursusmateriaal- en/of ondersteunend lesmateriaal € 5
Opleidingscheques Ja
Lesdata
Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lokaal Afstandsonderwijs Meer info Inschrijven
Vestiging: Dag: Tijdstip: Van:

9/09/2024
instappen tot
28/02/2025

Tot: 30/05/2025 Lokaal: Afstandsonderwijs:ja Inschrijven