Op zoek naar een opleiding of naar informatie? Geef hier je zoekterm in.

Office kent geen geheimen meer!

PowerPoint@home

PowerPoint@home

Welkom bij onze cursus "PowerPoint @ Home"! In deze cursus zullen we je de essentiële vaardigheden leren om professionele en boeiende presentaties te maken, allemaal vanuit het comfort van je eigen huis en op je eigen tempo aangezien deze cursus volledig in afstandsonderwijs doorgaat. 

Tijdens deze cursus zul je leren hoe je PowerPoint effectief kunt gebruiken om je boodschap te communiceren en je publiek te boeien. We zullen beginnen met de basisprincipes, zoals het maken van dia's, het toevoegen van tekst en afbeeldingen, en het kiezen van een geschikt ontwerp voor je presentatie.

Vervolgens zullen we dieper ingaan op geavanceerde functies, zoals het toevoegen van animaties en overgangen, het gebruik van grafieken en diagrammen om gegevens te visualiseren, en het integreren van multimedia-elementen zoals video's en geluiden.

Samen met onze leerkracht, die heel wat ervaring heeft op professioneel gebied, leer je jouw foto’s, films en teksten middels dit programma op een aangename manier voorstellen. Je oefent met sjablonen, animatie, tijdsinstellingen, muziek, gesproken tekst, hyperlinks, ... We leren je ook hoe je je presentatie kan beveiligen.  

Wanneer je vroeger klaar bent dan de einddatum kan je je certificaat reeds ontvangen! 

De officiële benaming van deze cursus is 'Content presenteren'. 

Je kan voor deze cursus inschrijven tot 28 februari 2025!!

Deze opleiding omvat:
Duur opleiding 60lt
Prijs € 90
Cursusmateriaal- en/of ondersteunend lesmateriaal € 5
Opleidingscheques Ja
Lesdata
Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lokaal Afstandsonderwijs Meer info Inschrijven
Vestiging: Dag: Tijdstip: Van:

9/09/2024
instappen tot
28/02/2025

Tot: 30/05/2025 Lokaal: Afstandsonderwijs:ja Inschrijven