Op zoek naar een opleiding of naar informatie? Geef hier je zoekterm in.

Spaans

Spaans 4

Spaans 4

Het vierde jaar is het tweede van de vier “Threshold” jaren. U bevindt zich nu op het niveau B2 (volgens het Europees Referentiekader).

Dit jaar gaan we dieper in op de kennis die je de vorige jaren opdeed.

Ga je naar een Spaanssprekend land? Dan kun je na het vierde jaar een telefoongesprek voeren en reserveren via telefoon.  Heb je problemen met je kamer? Formuleer je klacht in het Spaans! Word je ziek? Bij de apotheek kun je uitleggen dat je je niet goed voelt en je laten adviseren.

Spaanstalige vrienden of zakenrelaties ontmoeten? Je zal een afspraak kunnen maken, accepteren of  weigeren. Je kunt hen vertellen over gebeurtenissen en bijkomende omstandigheden in het verleden, je manier van leven en de gewoontes van vroeger. Vertel over je dromen en wensen want in het vierde jaar komt ook dit aan bod.

Dankzij de talrijke mondelinge oefeningen kun je spreken  over je werkervaringen,  kun je  iemand advies geven, iemand beleefd iets vragen en zaken aanwijzen. We leren eveneens de kunst om iets te verzoeken op een beleefde en vriendelijke manier, regels op te stellen en algemene adviezen te geven.

Uit filmfragmenten, documentaires en nieuwsberichten kun je de hoofdgedachte achterhalen . Toch wel handig voor wie thuis zijn of haar favoriete serie in het Spaans probeert te volgen. Aan de hand van berichten die we lezen over de actualiteit leer je je mening te geven en je onzekerheid, angst of twijfel uit te drukken.

Kortom, verleg je grenzen en stel je  droomreis, je buitenlandstage, je erasmusproject of  zakenreis niet langer uit. Na het vierde jaar ben je er helemaal klaar voor!

Ook  voor het vijfde jaar sta je in nu de startblokken

Niveaubepaling Spaans

Indien u bij aanvang van een nieuwe cursus Spaans uw niveau wil laten testen, dan kan dit op donderdag 29/08/24 van 18u00 tot 20u00. 

Locatie: cvo Cervo-Go De Panne, St. Elisabethlaan 6.

U dient hiervoor vooraf in te schrijven bij Julie Defreyne.  tel: 058 41 51 61 of julie@cervogo.be. Gelieve zeker ook uw telefoon- of GSM nummer door te geven.

De test is gratis.  

De officiële benaming van deze cursus is Spaans Threshold 2 schriftelijk + Spaans Threshold 2 mondeling.

Deze opleiding omvat:
Duur opleiding 120lt
Prijs € 180
Cursusmateriaal- en/of ondersteunend lesmateriaal € 63
Voorkennis vereist Spaans 1 (120 lt)
Spaans 2 (120lt)
Spaans 3 (120lt)
Lesdata
Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lokaal Afstandsonderwijs Meer info Inschrijven
Cervo-Go De Panne Maandag
18:30 - 21:45

9/09/2024

28/05/2025 A12
nee Inschrijven