Cervo-Go onderwijs voor volwassenen

Het centrum voor volwassenenonderwijs Cervo-Go is uitgegroeid tot een begrip in de regio Westhoek, Westkust en Middenkust. Met 13 vestigingen en 16 lesplaatsen en met meer dan 4000 cursisten vormen we een dynamisch centrum waar we een waaier aan opleidingen aanbieden. Elk jaar verleggen we als cvo, samen met de cursisten, onze grenzen. We spelen in op nieuwe ontwikkelingen binnen de economische en culturele samenleving en slagen er in om telkens een gevarieerd en boeiend opleidingsprogramma met tal van nieuwigheden voor te schotelen.

lees meer

In de kijker

Vacature leerkracht bloemschikken

U geeft een lessenreeks bloemschikken aan gevorderden in onze vestigingsplaats in Zonnebeke (Tresoriersstraat 5). Het gaat om praktijklessen voor liefhebbers.  Bent u gebeten door het schikken van bloemen? Hebt u daarbij de nodige product- en pedagogische kennis? Dan bent u een ideale kandidaat!  

Nieuw: computercursussen in afstandsonderwijs

Heb je het moeilijk om je vrij te maken en les te volgen op vaste lesdagen? Heb je wisselende werkuren? Plan je liever zelf je tijd in? Je kunt een aantal computercursussen nu ook volledig in afstandsonderwijs volgen. Via ons digitaal leerplatform doorloop je de leerstof, maak je oefeningen en taken. Je krijgt van onze ervaren lesgevers feedback van op afstand.

Tweedekansonderwijs opleiding ICT & administratie op afstand

Volg de opleiding ICT & administratie nu ook volledig in afstandsonderwijs!

Heb je het moeilijk om je vrij te maken en les te volgen op vaste lesdagen? Heb je wisselende werkuren? Plan je liever zelf je tijd in? Je kunt de opleiding ICT & Administratie volledig in afstandsonderwijs volgen. Via ons digitaal leerplatform doorloop je de leerstof, maak je oefeningen en taken. Je krijgt van onze ervaren lesgevers feedback van op afstand. Op het einde van het leerproces volgt een evaluatiemoment om te testen of je de leerstof hebt verworven.

Afstandsonderwijs is iets voor jou als:

  • Je graag zelfstandig en op eigen tempo werkt, met sturing door onze leerkrachten vanop afstand.
  • Je voldoende vertrouwd bent met het internet om via ons digitaal leerplatform het lesmateriaal door te nemen.

Je kiest dus zelf het tempo en het aantal modules die je volgt om de volledige opleiding te doorlopen.

Je kan in deze opleiding starten wanneer je dat wilt. Dat kan tot uiterlijk 10 december 2018.

Is afstandsonderwijs niet iets voor jou? De volledige opleiding wordt naast in afstand ook ingericht in gecombineerd onderwijs met vaste lesdagen.

Heb je interesse in de opleiding ICT & administratie, neem dan contact op met onze coördinator Tweedekansonderwijs via mail naar Leen@cervo.be. Zij neemt persoonlijk contact met je op.

Koken voor sporters met chef-kok van Lotto Soudal

Ook indien je als recreatieve sporter maximaal drie uur per week sport heeft je lichaam nood aan de gezonde voeding. Deze bevat voldoende energie, koolhydraten, eiwitten, vetten, vitamines en mineralen.  Deze opleiding wordt gegeven door onze lesgever Carol De Dobbelaere, tevens reeds 8 seizoenen chef-kok van de wielerploeg Lotto Soudal.

Excursion to Diksmuide remember the First World War

On Monday 12 November 2018, English Vantage teacher Sabina organizes a guided tour in English of Diksmuide and the surrounding area. First, we meet at the Pax Gate of the IJzertower in Diksmuide. We make a guided visit in English of the surroundings of Diksmuide: Kaaskerke and Oud-Stuyvekenskerke. Then, we make a guided walk in Diksmuide where we pay attention to the locations that were important during the First World War.Finally, we listen to a presentation in English by our guide on the role of women in the First World War.At the end of the evening, we finish with a cup of tea and cake.

This excursion is sponsored 
by the Province West-Flanders

cvo Cervo-Go blijft een begrip in het onderwijslandschap!

cvo Cervo Go houdt de vinger aan de pols en geeft cursisten de kans om nieuwe opleidingen te volgen. Integratie van nieuwe media wordt in zowat alle opleidingen toegepast. Onlangs maakten de cursisten Digitale Fotografie o.l.v. lesgever Alain Deuerinckx een Time Lapse van de tentopbouw n.a.v. het muziekfestival 'Festival Aan Zee' in De Panne.
 
Meer info omtrent deze cursus en aankomende cursussen voor het nieuwe schooljaar vind je terug op deze website. Inschrijven15 mei!

Sectoren

De digitale trein gemist? Wij houden de vinger aan de digitale pols.

Computer

Uw uiterlijk is primordiaal? Van kop tot teen dompelen we u onder in een universum waar looks en stijl de sleutelwoorden zijn.

Kapper

Volg de professionele opleiding medisch pedicure en ontdek de vele mogelijkheden voor een succesvolle carrière als voetverzorger.

Medische pedicure

Behaal uw diploma secundair onderwijs in 1 jaar tijd met onze opleiding Polyvalent verkoper, in AFSTANDSONDERWIJS. Behaal het attest bedrijfsbeheer in 5 maanden in GECOMBINEERD ONDERWIJS.

Verkoop

Uzelf onderscheiden van de massa? Van naaldje tot draadje dompelen we u onder in een universum waar mode het sleutelwoord is.

Mode

Vakantie? Zakenreis? Nieuwe culturen? Verruim uw blik op de wereld en volg een taalcursus in het studieniveau dat het best bij u past.

Talen

Een passie voor techniek? Een geboren doe-het-zelver? Leer een vak op maat aan en ontdek hoe u een pak geld kan uitsparen.

Techniek

Een neus voor fijne gerechten? Zin in een smakelijk avontuur? Wij verheffen koken tot kunst en laten u culinair mee proeven.

Voeding

U bent een geboren, creatieve kunstenaar? Wij geven gestalte aan uw stoutste dromen en zetten uw fantasie om in kunstige creaties.

Creatief

Een job in de zorgsector? Dit is werken met HOOFD, HANDEN en HART. Wie sociaal is ingesteld en anderen wil verder helpen vindt ongetwijfeld zijn gading in onze zorgopleidingen Verzorgende of Zorgkundige.

Personenzorg

Een diploma secundair onderwijs binnen handbereik in 1 jaar tijd! Heb je geen diploma secundair onderwijs en wil je dit alsnog behalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In Ieper en De Panne bieden wij verschillende trajecten aan onder de noemer van het Tweedekansonderwijs.

Tweedekansonderwijs algemene vorming

Proficiat u wilt een eigen zaak starten en zelf uw carrière in handen nemen! U staat er niet alleen voor. Met onze ondernemersopleiding voor starters helpen we u op weg. U kunt de opleiding online volgen of in ons centrum.

Ondernemersopleiding voor starters

Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding