Cervo-Go onderwijs voor volwassenen

Het centrum voor volwassenenonderwijs Cervo-Go is uitgegroeid tot een begrip in de regio Westhoek, Westkust en Middenkust. Met 16 lesplaatsen en met meer dan 3000 cursisten vormen we een dynamisch centrum waar we een waaier aan opleidingen aanbieden. Elk jaar verleggen we als cvo, samen met de cursisten, onze grenzen. We spelen in op nieuwe ontwikkelingen binnen de economische en culturele samenleving en slagen er in om telkens een gevarieerd en boeiend opleidingsprogramma met tal van nieuwigheden voor te schotelen.

Bekijk de kaart:

In de kijker

Vacatures

Vacatures CVO Cervo-go volwassenenonderwijs

Is lesgeven iets voor jou?

Bekijk dan snel onze vacatures:

 

Leerkracht Tweedekansonderwijs Algemene Vorming

Leerkracht Digitale Fotografie

Leerkracht basis lassen voor carrosserie 

Bekijk het cursusaanbod voor januari 2019

Bekijk het cursusaanbod voor januari 2019 CVO Cervo-go volwassenenonderwijs

Het eindejaar nadert met rasse schreden. De hoogste tijd om die goeie voornemens weer eens boven te halen en eindelijk eens die cursus te volgen die al zo lang op je verlanglijstje staat.  Je kan nu online inschrijven.

Als centrum voor volwassenenonderwijs streven we naar vernieuwing en volgen we de recentste trends op de voet. Zo zijn we gestart met cursussen ICT, verkoop en administratie in afstandsonderwijs. De volledige opleiding Tweedekansonderwijs kan je in één cursusjaar in afstands- of contactonderwijs behalen.  Ook op culinair vlak trekken we de kaart van de vernieuwing in diverse kookworkshops. Je kan ook starten met de éénjarige opleiding tot zorgkundige die we in samenwerking met VDAB organiseren in Nieuwpoort om voor jou het pad te effenen naar een geknipte job.  Ook voor de slagers in spé hebben we tal van nieuwe cursussen.  En voor wie nog een leuke hobby zoekt, hebben we de gloednieuwe cursus Trendy handtassen en accessoires. 

Word nu zorgkundige in 1 jaar tijd

Word nu zorgkundige in 1 jaar tijd CVO Cervo-go volwassenenonderwijs

Heb je nog geen diploma secundair onderwijs? Combineer de opleiding zorgkundige met de opleiding Algemene Vorming en behaal je diploma secundair onderwijs en zorgkundige samen in 1,5 jaar tijd. De coördinator legt je alles haarfijn uit.

Koken

Koken CVO Cervo-go volwassenenonderwijs

Ben je een keukengroentje en wil je de basis onder de knie krijgen? Hou je van snel en lekker koken of mag het iets verfijnder zijn? Of ben je een ervaren rot op zoek naar een nieuwe culinaire uitdaging? Laat je inspireren door onze topchefs! Ook voor de professionele opleidingen hulpkok en kok kan je bij ons terecht!

Behaal je diploma secundair onderwijs in afstandsonderwijs

Behaal je diploma secundair onderwijs in afstandsonderwijs CVO Cervo-go volwassenenonderwijs

Heb je geen diploma secundair onderwijs en wil je dit alsnog behalen? Heb je het moeilijk om je vrij te maken en les te volgen op vaste lesdagen en plan je liever zelf je tijd in? Dan ben je bij CVO Cervo-Go! aan het juiste adres! Kom je toch liever gewoon naar de les? Of wil je slechts een deel in afstandsonderwijs volgen? Dan kan je eveneens bij ons terecht.

Trendy handtassen en accessoires

Trendy handtassen en accessoires CVO Cervo-go volwassenenonderwijs

Ben je graag op en top in de mode? Hou je van stijlvolle handtassen en andere accessoires en ben je handig? In deze cursus maak je de leukste handtassen en accessoires in stof: handtas, shopping bag, sleutelhanger, riem, GSM- of tablethoesje, portemonnee, pennenzak, flessenkoeler, ... Je kan er ook voor kiezen om je eigen ontwerpen en ideeën om te zetten in mooie ontwerpen. De leerkracht helpt je op weg.

Slagerij

Slagerij CVO Cervo-go volwassenenonderwijs

De tijd dat het slagersberoep van vader op zoon werd aangeleerd, is al lang verleden tijd. Wie tegenwoordig een slagerij wil runnen, kan niet om een degelijke opleiding heen.  Ons centrum voor volwassenenonderwijs leidt al jaren lang mensen op om de knepen van het vak volledig onder de knie te krijgen. Onze opleidingen zijn dan ook alomvattend.

Computercursussen in afstandsonderwijs

Computercursussen in afstandsonderwijs CVO Cervo-go volwassenenonderwijs

Heb je het moeilijk om je vrij te maken en les te volgen op vaste lesdagen? Heb je wisselende werkuren? Plan je liever zelf je tijd in? Je kunt een aantal computercursussen nu ook volledig in afstandsonderwijs volgen. Via ons digitaal leerplatform doorloop je de leerstof, maak je oefeningen en taken. Je krijgt van onze ervaren lesgevers feedback van op afstand.

Nederlands leren?

Nederlands leren? CVO Cervo-go volwassenenonderwijs

Bij ons leer je snel Nederlands.  Wij geven lessen voor beginners en gevorderden.

Samen koken voor senioren

Samen koken voor senioren CVO Cervo-go volwassenenonderwijs

Ben je een levensgenieter en wil je graag enkele eenvoudige tips leren om vrienden en familie te verrassen? Hou je van snel en lekker koken of mag het iets verfijnder zijn? Bij CVO Cervo-Go! beleef je een ontspannend kookmoment in aangenaam gezelschap van leeftijdsgenoten en een ervaren chef. Na de les schuift de hele groep samen aan tafel. Smakelijk!

cvo Cervo-Go blijft een begrip in het onderwijslandschap!

cvo Cervo-Go blijft een begrip in het onderwijslandschap! CVO Cervo-go volwassenenonderwijs
cvo Cervo Go houdt de vinger aan de pols en geeft cursisten de kans om nieuwe opleidingen te volgen. Integratie van nieuwe media wordt in zowat alle opleidingen toegepast. Onlangs maakten de cursisten Digitale Fotografie o.l.v. lesgever Alain Deuerinckx een Time Lapse van de tentopbouw n.a.v. het muziekfestival 'Festival Aan Zee' in De Panne.
 
Meer info omtrent deze cursus en aankomende cursussen voor het nieuwe schooljaar vind je terug op deze website. Inschrijven15 mei!

Sectoren

Nederlands leren? تَعَلُّمُ اللُّغَةِ النِّيرْلَنْدِيَّةِ مُمْكِنٌ؟ Apprendre le néerlandais? Hollandaca öğrenmek mi ? Nauczyć się Niderlandzkiego? Want to learn Dutch? هَلْ تُرِيدُ أَنْ تَتَعَلَّمَ اللُّغَةَ النِّيرْلَنْدِيَّةَ؟ ¿Aprender neerlandés? Изучать нидерландский языκ?

Nederlands NT2

Een diploma secundair onderwijs binnen handbereik in 1 jaar tijd in het centrum of vanop je computer thuis! Heb je geen diploma secundair onderwijs en wil je dit alsnog behalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In Ieper en De Panne bieden wij verschillende trajecten aan onder de noemer van het Tweedekansonderwijs.

Tweedekansonderwijs algemene vorming

Een job in de zorgsector? Dit is werken met HOOFD, HANDEN en HART. Wie sociaal is ingesteld en anderen wil verder helpen vindt ongetwijfeld zijn gading in onze zorgopleidingen Verzorgende of Zorgkundige.

Personenzorg

De digitale trein gemist? Wij houden de vinger aan de digitale pols.

Computer

Een neus voor fijne gerechten? Zin in een smakelijk avontuur? Wij verheffen koken tot kunst en laten u culinair mee proeven.

Voeding

Vakantie? Zakenreis? Nieuwe culturen? Verruim uw blik op de wereld en volg een taalcursus in het studieniveau dat het best bij u past.

Talen

U bent een geboren, creatieve kunstenaar? Wij geven gestalte aan uw stoutste dromen en zetten uw fantasie om in kunstige creaties.

Creatief

Uw uiterlijk is primordiaal? Van kop tot teen dompelen we u onder in een universum waar looks en stijl de sleutelwoorden zijn.

Kapper

Volg de professionele opleiding medisch pedicure en ontdek de vele mogelijkheden voor een succesvolle carrière als voetverzorger.

Medische pedicure

Behaal uw diploma secundair onderwijs in 1 jaar tijd met onze opleiding Polyvalent verkoper, in AFSTANDSONDERWIJS. Behaal het attest bedrijfsbeheer in 5 maanden in GECOMBINEERD ONDERWIJS.

Verkoop

Uzelf onderscheiden van de massa? Van naaldje tot draadje dompelen we u onder in een universum waar mode het sleutelwoord is.

Mode

Een passie voor techniek? Een geboren doe-het-zelver? Leer een vak op maat aan en ontdek hoe u een pak geld kan uitsparen.

Techniek

Proficiat u wilt een eigen zaak starten en zelf uw carrière in handen nemen! U staat er niet alleen voor. Met onze ondernemersopleiding voor starters helpen we u op weg. U kunt de opleiding online volgen of in ons centrum.

Ondernemersopleiding voor starters

Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding