Op zoek naar een opleiding of naar informatie? Geef hier je zoekterm in.

Diploma secundair onderwijs

Polyvalent verkoper (diplomagericht)

Polyvalent verkoper (diplomagericht)

Polyvalent verkoper via afstandsonderwijs of via begeleid zelfstandig leren op school. 

In deze opleiding leer je klanten informeren en overtuigen, verkoop- en merchandising technieken toepassen, conflicten met klanten correct afhandelen, diefstalpreventie technieken toepassen, instaan voor service, na verkoop en klachtenbehandeling.

Je leert er ook de kassa bedienen, rekken aanvullen en onderhouden, verkoop administratie bijhouden en een online webshop aanmaken.

Deze zaken leer je door een combinatie van leren via de afstands leerpaden en het inoefenen van vaardigheden op je stageplaats.

De opleiding duurt 1 schooljaar. Nadien behaal je het certificaat van ‘polyvalent verkoper’.

In combinatie met de ‘Aanvullende algemene vorming’ levert dit certificaat ook het ‘diploma secundair onderwijs’ (A2) op.

Er is telkens een instapmoment begin september en begin februari.

Je kan de opleiding ‘Polyvalent verkoper’ volledig via afstandsonderwijs volgen maar je kan er ook voor kiezen om deze opleiding via ‘Begeleid zelfstandig leren op school in De Panne’ te volgen.  

Kies je ervoor om deze opleiding volledig via afstandsonderwijs te volgen, dan werk je thuis de leerpaden af tegen de vooropgestelde deadline.  Je kiest dus zelf wanneer je aan deze leerpaden werkt, je zorgt enkel dat de taken ingediend zijn tegen de vooropgestelde deadline.   Je komt dan enkel  naar school om de eindevaluaties af te leggen. 

Ook kan je, indien gewenst,  op maandag- en woensdagnamiddag op school terecht voor extra hulp of ondersteuning of je kan ook een afspraak boeken om extra hulp te krijgen via Google Meet.

Volg je deze opleiding via ‘Begeleid zelfstandig leren op school in De Panne’  dan volg je de vakken van het afstandsonderwijs maar je komt hiervoor op maandag- en woensdagnamiddag op school werken (onder begeleiding van de leerkracht) aan de leerpaden.  De leerkracht ondersteunt je ook bij vragen of problemen. Er wordt dus niet ‘klassikaal’ lesgegeven

Meer info over de opleiding polyvalent verkoper via afstandsonderwijs vind je in deze infobrochure terug.

Meer info over de opleiding polyvalent verkoper via begeleid zelfstandig leren vind je in deze infobrochure terug’

Inschrijven voor het Tweedekansonderwijs kan niet via de website.  Heb je interesse in deze opleiding?  Meld je dan hier aan en we contacteren je zo spoedig mogelijk.

Deze opleiding omvat:
Duur opleiding 520 lestijden
Prijs € 600
Cursusmateriaal- en/of ondersteunend lesmateriaal € 22
Opleidingscheques Ja
Tweedekansonderwijs Ja
Lesdata
Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lokaal Afstandsonderwijs Meer info
Cervo-Go De Panne

12/09/2022

20/01/2023 ja
Cervo-Go De Panne

6/02/2023

16/06/2023 ja