Op zoek naar een opleiding of naar informatie? Geef hier je zoekterm in.

Frans

Frans LIVE@HOME voor op het werk en in het onderwijs

Frans LIVE@HOME voor op het werk en in het onderwijs

Krijg je knikkende knieën als iemand je vraagt ‘Vous parlez français’? Deze gloednieuwe cursus helpt je ongetwijfeld om je zelfvertrouwen in het Frans een heel stuk op te krikken. Tijdens de eerste lessen herhalen we nog even je basiskennis vanuit het middelbaar, maar daarna laten we de klassieke woordenschat- en grammaticalesjes helemaal achterwege om ons zo veel mogelijk te concentreren op de vaardigheden die je nodig hebt om je uit de slag te trekken in het Frans.

Het beste aan deze cursus is dat je na je werk niet nog snel naar de les moet rijden, maar je gewoon in je luie zetel kan laten ploffen om de les te volgen. Toch krijg je dankzij de interactieve lesvorm helemaal het gevoel dat je in een klaslokaal zit. Geloof je ons niet? Schrijf je dan in voor een van de proeflessen deze zomer. Dit kan door een mailtje te sturen naar gmaes@cervogo.eu. À bientôt!

De officiële benaming van deze cursus is Frans Threshold 1 schriftelijk +  Threshold 1 mondeling . Een zekere voorkennis is dus vereist. 


Voor deze cursus zal er een hand- en werkboek moeten aangekocht worden. Meer info krijgt u de 1ste les via de leerkracht.

Deze opleiding omvat:
Duur opleiding 120lt
Prijs € 180
Cursusmateriaal- en/of ondersteunend lesmateriaal € 10
Opleidingscheques Ja
Voorkennis vereist Frans 1 (120lt)
Frans 2 (120lt)
Lesdata
Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lokaal Afstandsonderwijs Meer info Inschrijven
Woensdag
18:30 - 21:00

11/09/2024

28/05/2025 live@home
ja Info Inschrijven