Op zoek naar een opleiding of naar informatie? Geef hier je zoekterm in.

Internet en online

Artificiële intelligentie - AI - verkenning, creatie en innovatie

Artificiële intelligentie - AI - verkenning, creatie en innovatie
Welkom in de boeiende cursus over artificiële intelligentie (AI), de drijvende kracht achter de grootste omwenteling in de digitale wereld van vandaag. In deze cursus zullen we de mogelijkheden, grenzen en gevaren van AI verkennen, terwijl we ook het vertrouwen in deze baanbrekende technologie vergroten.

AI is niet alleen een hulpmiddel, het is een drijvende kracht van het menselijk kunnen. Het stelt ons in staat om complexe problemen op te lossen, enorme hoeveelheden gegevens te verwerken en nieuwe horizonten van creativiteit te verkennen. Denk aan zelfrijdende auto's, gepersonaliseerde gezondheidszorg, slimme assistenten en nog veel meer. Deze voorbeelden illustreren hoe AI onze wereld transformeert en verrijkt.

Een opwindend onderdeel van deze cursus is dat we zelf aan de slag gaan met ChatGPT en andere AI-tools om nieuwe content te creëren. We zullen ontdekken hoe AI beelden kan genereren, teksten kan schrijven aan de hand van prompts of instructies die je zelf ingeeft. We onderzoeken samen hoe de verschillende programma's werken zodat je een dieper inzicht in de mogelijkheden van AI krijgt. 

Klaar om deel te nemen aan deze spannende revolutie?
Laten we samen verkennen, creëren en leren, terwijl we ons voorbereiden op de transformatie die AI in onze maatschappij teweegbrengt!

De officiële van deze module is ''Eenvoudige content aanmaken" 
Deze opleiding omvat:
Duur opleiding 40lt
Prijs € 60
Cursusmateriaal- en/of ondersteunend lesmateriaal € 10
Opleidingscheques Ja
Lesdata
Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lokaal Afstandsonderwijs Meer info Inschrijven
Cervo-Go De Panne Donderdag
08:55 - 12:10

3/10/2024

19/12/2024 A13
nee Inschrijven