Masseur & epilatie

Lichaamsmassage beginners

Opleiding zelfstandig masseur en ontharingstechnieken (beginners)

Bestaat uit 3 submodules :

Lichaamsmassage (80 lt)  :

In deze opleiding leer je alle basisgrepen en –knepen van het beroep.   Je zult aan de slag gaan met het oefenen van de belangrijkste basis massagetechnieken voor het geven van een ontspannende lichaamsmassage.  Tijdens de opleiding wordt het lichaam van kop tot teen gemasseerd.

Basiskennis van het lichaam (40 lt) :

In deze module verwerft de cursist  kennis van de beenderen en spieren van het lichaam.  Indicaties en contra – indicaties voor een massage.

Ontharingstechnieken (40 lt) :

De lessen ontharingstechnieken staan in het teken van kennis van haargroei, producten en verschillende ontharingsmethodes (filmhars, striphars, ontharing met cassettes en demo sugarwaxing).  Het belang van hygiëne, klantvriendelijk onthaal en productverkoop komt eveneens aanbod.  Na deze opleiding laat je jouw klanten stralen met gladde benen, oksels, bikinilijn,…

Na het succesvol beeïndigen van de submodules Lichaamsmassage (80lt) en Basiskennis van het lichaam (40lt) behaalt u het officieel attest van de opleiding masseur = 120lt.  Dit certificaat is erkend door het Departement Onderwijs en Vorming.  

U kunt met opleidingscheques betalen.