Traiteurslagerij

Vlees van zaadje tot carbonaadje

Een workshop waar we de rijkdom van de viervoeters uit het Vlaamse veld presenteren. Een ontdekkingstocht van in de weide tot op het bord, met bereiding en degustatie van de beste stukken van de Vlaamse viervoeters. 

Slager - spekslager - traiteur

Bij ons leer je het slagersberoep van A tot Z.  Daarnaast leer je alle skills om als succesvol traiteur aan de slag te gaan.

Vleesbewerker

In deze opleiding leer je alles over industriële vleesverwerking. We geven deze opleiding in samenwerking met VDAB.  Je leert stuk voor stuk een varken en rund uitbenen en versnijden.

Verkoper in de slagerij

Stap voor stap leert u hoe u een toonbank 'smakelijk' inpakt. U leert ook alles over klantvriendelijkheid.  Er worden basis traiteursgerechtjes aangeleerd. Deze opleiding wordt ook aangeboden in samenwerking met VDAB.